Een job is meer dan een middel om geld te verdienen.
Het gaat om het verbinden van kandidaten en bedrijven en opportuniteiten creëren voor alle betrokkenen.
We dragen bij aan de waarden van onze stakeholders door in te zetten op passie, de wereld te verrassen en sociale meerwaarde voorop te stellen.
USG People Belgium creëert opportuniteiten voor het leven: voor werknemers, bedrijven, overheden en de gehele samenleving.

Kerncijfers

Meer dan
1.100
werknemers

Meer dan
25.000
uitzendkrachten

Meer dan
6.500
klanten

Meer dan
170
kantoren

Verschillende merken, één missie

USG People is geen “merk”. Het is een ecosysteem van merken. Een multi-brand verhaal dat verschillende behoeften, ambities en doelen omvat. Wij geloven niet in “one size fits all”.
Samen creëren we opportuniteiten voor het leven en zetten we het individu in het middelpunt door digitale middelen en oplossingen te gebruiken voor inzichten en processen.

Ontdek onze merken

Faster

USG People investeert in digitale middelen en oplossingen maar niet om louter digitaal te zijn.
We zijn dynamisch digitaal, gebruiken technologie om onze missie te ondersteunen en voorzien oplossingen die faster, simpler en closer zijn. We spelen in op de diversiteit van bedrijven en kandidaten door hen persoonlijk en digitaal te begeleiden in hun gezamenlijke professionele journey.  

Simpler

Door complexiteit te verminderen, creëren we waarde en houden we onze processen efficiënt, effectief en transparant. We bewaken kwaliteit door ons te focussen op betekenisvolle interacties tussen onze merken, bedrijven en kandidaten. Dankzij onze expertise, gepersonaliseerde service en innovatieve middelen, maken we elke stap een stap in de goede richting.

Closer

We streven ernaar dicht bij onze klanten, kandidaten en werknemers te staan. We kennen hun veranderende behoeften en passen ons aan om hen de best mogelijke toekomst te waarborgen. Expertise en slimme oplossingen begeleiden ons in het creëren van duurzame relaties met onze klanten, werknemers en kandidaten.

Volg ons op LinkedIn